Vendor: CompTIA Exam Code: SK0-004 Exam Name: CompTIA Server+ Version: DemoDEMO

QUESTION 1 The logs on a server in a datacenter indicate that the server unexpectedly shut down minutes after the night cleaning crew started their shift. Which of the 300-135 dumps following is the MOST likely reason for the shut down? A. A hard disk on the server failed. B. A power surge occurred. C. The CPU on the server overheated. D. A memory module on the server failed. Correct Answer: B

QUESTION 2 When looking at an organization's file server configuration, an IT manager determines that several outages are tied to a lack of redundancy in the disk controller configuration. Which of the following features would the IT manager look for in a new configuration to correct this? A. Disk shadowing B. RAID 0 C. Remote journaling D. Electronic vaulting E. Disk duplexing Correct Answer: E

QUESTION 3 A technician needs to add a processor to a 210-065 dumps server. Which of the following specifications should the technician examine? (Select THREE). A. Bus multiplier B. Processor speed C. Socket type D. Processor stepping E. L3 cache size F. Thermal specifications Correct Answer: BCD

QUESTION 4 In an effort to reduce recovery time during hardware failures, a server administrator needs to implement a backup method that will allow for complete OS and service/application recovery as long as compatible hardware is available. Which of the 300-070 dumps following backup types meets this requirement? A. Incremental B. Bare metal C. Snapshot D. Full Correct Answer: B

QUESTION 5 An administrator was taskedto enforcedisk quotas on the Windows file server. The administratorallocated 1GB of space to each user. A month later, the users were 642-998 dumps still able to save beyond 1GB. Which of the following check boxes should have been selected? A. Enable compression B. Prohibit read/write if limit is reachedC. Deny access if limit is reached D. Log an event if disk space is reached Correct Answer: C

QUESTION 6 Which of the following services provides users with directory services? A. IMAP B. LDAP C. SFTP D. DHCP E. DNS Correct Answer: B

QUESTION 7 In a Windows environment, auser is able to 300-075 dumps accessthenetwork folder and open items, but isnot able to delete anything. Which of the followingfolder permissions doesthe userrequire? A. Execute B. Read C. Write D. Modify Correct Answer: D

QUESTION 8 A server in a small company functions as a print server. Suddenly it stops sending print jobs to the printers. A technician verifies that the printers are working correctly. Additionally, the print spooler had been restarted and is running on the server, it is 210-065 dumps accessible from workstations, and it shows as being ready to accept print jobs. Which of the following has MOST likely caused the print server to stop processing print jobs? A. The print quota has been exceeded. B. The server needs an updated print driver. C. The server needs pooling enabled. D. The server's hard drive is out of space. Correct Answer: D

QUESTION 9 A server technician is tasked to replace a RAID controller battery on a server.The server technician has no prior experiencereplacinga RAID controllerbattery. Which 300-320 dumps of the followingshould the server technician do to obtain the required knowledge or procedures to replace the battery? A. Review software specifications B. Review architecture diagrams C. Review service manuals D. Review service logs Correct Answer: C

QUESTION 10 Which of the following power plug types would MOST likely be found in a medical facility? A. Tip/Ring/Sleeve B. Speed lockC. Tip/Ring D. Twist lock Correct Answer: D

QUESTION 11 A technician is installing an operating system on 300-101 dumps a server using source files on a USB storage device. The technician is unable to boot to the USB device using different USB ports on the server. Which of the following should the technician do to ensure that the operating system can be installed from the USB storage? A. Copy the source files to a CD B. Install the latest USB device drivers C. Reconfigure the boot order D. Update the BIOS firmware Correct Answer: C

L'ECOLE DES SABLES » Support us

Support us

Support the Ecole des Sables

 

There was a dream at the beginning.
A dream from me, Germaine Acogny and a dream from me, Helmut Vogt.

A dream which became reality, called THE ECOLE DES SABLES and which became The home of African Dance, built on rocks! Strong! Facing the laguna, the sea and the savannah. Known everywhere in the world.

The space has educated, inspired, encouraged, gathered dancers and choreographers from all over Africa and elsewhere. It’s the pride of the African dancers, it’s their home now, their hope.

They say it, they live it.

This place will, has to continue living, working and shining!

We thank all those who have accompanied us up to now, but it’s necessary today to take our financial destiny even more in our own hands. On new human bases.

This is why we send YOU this letter today.To all you people, who know our work, our space and who are ready to support us, to take an engagement with us because you think the Ecole des Sables needs to continue existing, because the SUN (JANT-BI in Wolof) has to continue shining.

It’s a chance for us that you are close to us, but at the same time it’s an opportunity for you, because the one who gives will also receive. We wish that you will receive a lot from us and through us and from elsewhere and that one day we can all dance together!

The circle of FRIENDS is now opened!

To make the circle of friends even bigger, to have even more chance to achieve our goals, we would like to ask you to have a look around your friends and see and feel who might be sensible to become a “humming bird” or an “elephant” (see explanation later), in other words a FRIEND OF THE ECOLE DES SABLES. Please send this information to them, if you are already convinced, and gain some more points to enter the paradise of the Sun of JANT BI!

With warm and kind regards
Germaine ACOGNY et Helmut VOGT

 

I want to donate

We chose the names of the animals of Africa below to choose the amount that you want / can to show your friendship with the Ecole des Sables. Listen to your inner , look at your account and check .

Donate via HelloAssoDonate via Paypal or make an offline donation

Informations personnelles

Total du don : 20€

Afficher
Cacher