Vendor: CompTIA Exam Code: SK0-004 Exam Name: CompTIA Server+ Version: DemoDEMO

QUESTION 1 The logs on a server in a datacenter indicate that the server unexpectedly shut down minutes after the night cleaning crew started their shift. Which of the 300-135 dumps following is the MOST likely reason for the shut down? A. A hard disk on the server failed. B. A power surge occurred. C. The CPU on the server overheated. D. A memory module on the server failed. Correct Answer: B

QUESTION 2 When looking at an organization's file server configuration, an IT manager determines that several outages are tied to a lack of redundancy in the disk controller configuration. Which of the following features would the IT manager look for in a new configuration to correct this? A. Disk shadowing B. RAID 0 C. Remote journaling D. Electronic vaulting E. Disk duplexing Correct Answer: E

QUESTION 3 A technician needs to add a processor to a 210-065 dumps server. Which of the following specifications should the technician examine? (Select THREE). A. Bus multiplier B. Processor speed C. Socket type D. Processor stepping E. L3 cache size F. Thermal specifications Correct Answer: BCD

QUESTION 4 In an effort to reduce recovery time during hardware failures, a server administrator needs to implement a backup method that will allow for complete OS and service/application recovery as long as compatible hardware is available. Which of the 300-070 dumps following backup types meets this requirement? A. Incremental B. Bare metal C. Snapshot D. Full Correct Answer: B

QUESTION 5 An administrator was taskedto enforcedisk quotas on the Windows file server. The administratorallocated 1GB of space to each user. A month later, the users were 642-998 dumps still able to save beyond 1GB. Which of the following check boxes should have been selected? A. Enable compression B. Prohibit read/write if limit is reachedC. Deny access if limit is reached D. Log an event if disk space is reached Correct Answer: C

QUESTION 6 Which of the following services provides users with directory services? A. IMAP B. LDAP C. SFTP D. DHCP E. DNS Correct Answer: B

QUESTION 7 In a Windows environment, auser is able to 300-075 dumps accessthenetwork folder and open items, but isnot able to delete anything. Which of the followingfolder permissions doesthe userrequire? A. Execute B. Read C. Write D. Modify Correct Answer: D

QUESTION 8 A server in a small company functions as a print server. Suddenly it stops sending print jobs to the printers. A technician verifies that the printers are working correctly. Additionally, the print spooler had been restarted and is running on the server, it is 210-065 dumps accessible from workstations, and it shows as being ready to accept print jobs. Which of the following has MOST likely caused the print server to stop processing print jobs? A. The print quota has been exceeded. B. The server needs an updated print driver. C. The server needs pooling enabled. D. The server's hard drive is out of space. Correct Answer: D

QUESTION 9 A server technician is tasked to replace a RAID controller battery on a server.The server technician has no prior experiencereplacinga RAID controllerbattery. Which 300-320 dumps of the followingshould the server technician do to obtain the required knowledge or procedures to replace the battery? A. Review software specifications B. Review architecture diagrams C. Review service manuals D. Review service logs Correct Answer: C

QUESTION 10 Which of the following power plug types would MOST likely be found in a medical facility? A. Tip/Ring/Sleeve B. Speed lockC. Tip/Ring D. Twist lock Correct Answer: D

QUESTION 11 A technician is installing an operating system on 300-101 dumps a server using source files on a USB storage device. The technician is unable to boot to the USB device using different USB ports on the server. Which of the following should the technician do to ensure that the operating system can be installed from the USB storage? A. Copy the source files to a CD B. Install the latest USB device drivers C. Reconfigure the boot order D. Update the BIOS firmware Correct Answer: C

L'ECOLE DES SABLES » Creations

Creations

A un endroit du début – 2015

a-un-endroit-du-debut

Création en collaboration avec le metteur en scène Mikael Serre, mêlant danse, théâtre et vidéo. La première a eu lieu au Grand théâtre de la Ville du Luxembourg en juin 2015.

 

Mon Elue noire – Le sacre 2 – 2014

le-sacre

Une création solo pour Germaine Acogny par le chorégraphe d’Olivier Dubois.

 

AFRO-DITES / KADDU JIGEEN ! – 2012

afrodites

Avec les danseuses formées à l’Ecole des Sables, Germaine et Patrick Acogny établissent une gestuelle et une poétique africaine et contemporaine uniques. L’Afrique danse certes, mais elle sait se faire sérieuse, impertinente, drôle, surtout quand les femmes prennent la parole !

 

Songook Yaakaar, Affronter l’espoir – 2010

songook-yakaar

Une chorégraphie de Pierre Doussaint et de Germaine Acogny. Première à la Biennale de la Danse à Lyon les 17 et 18 septembre 2010.

 

Les Ecailles de la mémoire – 2008

les-ecailles-de-la-memoire

Une co-chorégraphie avec Jawole Zollar des Urban Bush Women (New York) pour la compagnie Jant-Bi et la Compagnie Urban Bush Women.

 

Waxtaan -2006

waxtaan

Une co-chorégraphie avec Patrick Acogny

 

Fagaala – 2004

fagaala

Chorégraphie de Germaine Acogny et Kota Yamazaki, Japon

 

Tchouraï – 2001

tchourai

Solo créé en 2001 avec la chorégraphe Sophiatou Kossoko sur un texte de Xavier Orville est une sorte de bilan de sa vie mise en mouvement avec une grande force et sérénité. Le spectacle tourne dans les lieux prestigieux en Europe (Théâtre de la Ville de Paris, Festival de Berlin, etc.), aux Etats-Unis et en Chine.

 

Z – 1995

le coq est mort

Création pour le ballet de la ville de Sao Paulo / Brésil (BALE DA CIDADE DE SAO-PAOLO), un hommage au héros national Zumbi, avec la musique originale de Gilberto Gil.

 

Yewa, eau sublime – 1995

yewa-min

Création pour la compagnie Germaine Acogny pour sept danseurs et quatre musiciens. Première à l’Opéra de Lyon le 16 septembre 1994, dans le cadre de la Biennale de la Danse.

 

Afrique, ce corps mémorable – 1989

Afrique-ce-corps-memorable

Chorégraphie basée sur les poèmes de Léopold Sedar Senghor pour un danseur, une comédienne et deux musiciens. Première à Frankfort /Allemagne

Ye’ ou (L’éveil) – 1988

yeou-min

Premier solo de Germaine Acogny avec Arona N’Diaye. Reçoit en 1991 le London Dance and Performance Award.

 

Sahel – 1987

le coq est mort

Après s’être absentée de la scène pendant 4 ans, Germaine Acogny fait en 1987 un come-back couronné de succès comme danseuse et chorégraphe en travaillant avec le chanteur Peter Gabriel pour un vidéo clip, et en créant son premier solo “Sahel”.

Afficher
Cacher