Vendor: CompTIA Exam Code: SK0-004 Exam Name: CompTIA Server+ Version: DemoDEMO

QUESTION 1 The logs on a server in a datacenter indicate that the server unexpectedly shut down minutes after the night cleaning crew started their shift. Which of the 300-135 dumps following is the MOST likely reason for the shut down? A. A hard disk on the server failed. B. A power surge occurred. C. The CPU on the server overheated. D. A memory module on the server failed. Correct Answer: B

QUESTION 2 When looking at an organization's file server configuration, an IT manager determines that several outages are tied to a lack of redundancy in the disk controller configuration. Which of the following features would the IT manager look for in a new configuration to correct this? A. Disk shadowing B. RAID 0 C. Remote journaling D. Electronic vaulting E. Disk duplexing Correct Answer: E

QUESTION 3 A technician needs to add a processor to a 210-065 dumps server. Which of the following specifications should the technician examine? (Select THREE). A. Bus multiplier B. Processor speed C. Socket type D. Processor stepping E. L3 cache size F. Thermal specifications Correct Answer: BCD

QUESTION 4 In an effort to reduce recovery time during hardware failures, a server administrator needs to implement a backup method that will allow for complete OS and service/application recovery as long as compatible hardware is available. Which of the 300-070 dumps following backup types meets this requirement? A. Incremental B. Bare metal C. Snapshot D. Full Correct Answer: B

QUESTION 5 An administrator was taskedto enforcedisk quotas on the Windows file server. The administratorallocated 1GB of space to each user. A month later, the users were 642-998 dumps still able to save beyond 1GB. Which of the following check boxes should have been selected? A. Enable compression B. Prohibit read/write if limit is reachedC. Deny access if limit is reached D. Log an event if disk space is reached Correct Answer: C

QUESTION 6 Which of the following services provides users with directory services? A. IMAP B. LDAP C. SFTP D. DHCP E. DNS Correct Answer: B

QUESTION 7 In a Windows environment, auser is able to 300-075 dumps accessthenetwork folder and open items, but isnot able to delete anything. Which of the followingfolder permissions doesthe userrequire? A. Execute B. Read C. Write D. Modify Correct Answer: D

QUESTION 8 A server in a small company functions as a print server. Suddenly it stops sending print jobs to the printers. A technician verifies that the printers are working correctly. Additionally, the print spooler had been restarted and is running on the server, it is 210-065 dumps accessible from workstations, and it shows as being ready to accept print jobs. Which of the following has MOST likely caused the print server to stop processing print jobs? A. The print quota has been exceeded. B. The server needs an updated print driver. C. The server needs pooling enabled. D. The server's hard drive is out of space. Correct Answer: D

QUESTION 9 A server technician is tasked to replace a RAID controller battery on a server.The server technician has no prior experiencereplacinga RAID controllerbattery. Which 300-320 dumps of the followingshould the server technician do to obtain the required knowledge or procedures to replace the battery? A. Review software specifications B. Review architecture diagrams C. Review service manuals D. Review service logs Correct Answer: C

QUESTION 10 Which of the following power plug types would MOST likely be found in a medical facility? A. Tip/Ring/Sleeve B. Speed lockC. Tip/Ring D. Twist lock Correct Answer: D

QUESTION 11 A technician is installing an operating system on 300-101 dumps a server using source files on a USB storage device. The technician is unable to boot to the USB device using different USB ports on the server. Which of the following should the technician do to ensure that the operating system can be installed from the USB storage? A. Copy the source files to a CD B. Install the latest USB device drivers C. Reconfigure the boot order D. Update the BIOS firmware Correct Answer: C

L'ECOLE DES SABLES » Collaborations

Formations

Collaborations

un lieu pour partager

 

Avec les Ecoles et Centres de danse

Parallèlement à ces stages de longue durée, l’Ecole des Sables organise sur des périodes de trois à quatre semaines des rencontres et des ateliers entre des étudiants d’universités ou d’écoles professionnelles européennes et américaines et des groupes de danseurs africains, sur des périodes de trois à quatre semaines où chacun apporte ses connaissances et se nourrit des expériences des autres.

Ces stages ont été lancés pour la première fois en 2003 et 2006 avec DasArts (section de l’Ecole des Beaux-Arts d’Amsterdam, Pays-Bas) et UCLA, (l’Université de Los Angeles, USA) ont été les premières à expérimenter ces stages en 2003 et 2006.

Projet avec le Théâtre du Mouvement de Lyon (France) en 2008. Stage et échanges avec la population du village de Toubab Dialaw (groupe de Théâtre, lutteurs, pêcheurs, footballeurs, bboys).

Stage et Echange entre les enfants de Toubab Dialaw et les élèves du Lycée Jacques Prévert de Lyon – tous les deux ans 2 ans depuis 2008.

l’Ecole a accueilli le département danse du Theater School d’Amsterdam pour un projet de formation-création (War and Peace), qui a donné lieu ensuite à une résidence de création et une tournée au Pays-Bas. Plus récemment en 2017 cette Ecole est revenu pour un mois à l’Ecole des Sables avec une trentaine d’élèves.

De décembre 2012 à janvier 2013, pendant 8 semaines, l’Ecole des Sables s’est associée à l’Ecole de Danse Professionnelle de P.A.R.T.S à Bruxelles avec laquelle elle organise un projet d’échange entre 15 étudiants issus de « Performing Arts Research and Training Studios », dirigés par Anne Teresa De Keersmaeker et une sélection de 15 danseurs venant de toute l’Afrique. Une rencontre artistique et culturelle unique.

 

Avec des compagnies

L’Ecole travaille également sur des projets spécifiques de collaboration avec des compagnies de danse internationales (Cie Toula Limnios et Steptext, Allemagne ; Don’t Hit Mama, Pays Bas, Eddy Maalem, Bernardo Montet, France, Urban Bush Women, New York, Steptext, Allemagne…) qui comprennent un volet formation de deux à cinq semaines suivi d’un volet création débouchant sur une tournée internationale. Ce type de projet réunit dans un premier temps un nombre égal de danseurs occidentaux et africains dont une partie est sélectionnée à l’issue de la période de formation, pour participer à une création.

Afficher
Cacher