Vendor: CompTIA Exam Code: SK0-004 Exam Name: CompTIA Server+ Version: DemoDEMO

QUESTION 1 The logs on a server in a datacenter indicate that the server unexpectedly shut down minutes after the night cleaning crew started their shift. Which of the 300-135 dumps following is the MOST likely reason for the shut down? A. A hard disk on the server failed. B. A power surge occurred. C. The CPU on the server overheated. D. A memory module on the server failed. Correct Answer: B

QUESTION 2 When looking at an organization's file server configuration, an IT manager determines that several outages are tied to a lack of redundancy in the disk controller configuration. Which of the following features would the IT manager look for in a new configuration to correct this? A. Disk shadowing B. RAID 0 C. Remote journaling D. Electronic vaulting E. Disk duplexing Correct Answer: E

QUESTION 3 A technician needs to add a processor to a 210-065 dumps server. Which of the following specifications should the technician examine? (Select THREE). A. Bus multiplier B. Processor speed C. Socket type D. Processor stepping E. L3 cache size F. Thermal specifications Correct Answer: BCD

QUESTION 4 In an effort to reduce recovery time during hardware failures, a server administrator needs to implement a backup method that will allow for complete OS and service/application recovery as long as compatible hardware is available. Which of the 300-070 dumps following backup types meets this requirement? A. Incremental B. Bare metal C. Snapshot D. Full Correct Answer: B

QUESTION 5 An administrator was taskedto enforcedisk quotas on the Windows file server. The administratorallocated 1GB of space to each user. A month later, the users were 642-998 dumps still able to save beyond 1GB. Which of the following check boxes should have been selected? A. Enable compression B. Prohibit read/write if limit is reachedC. Deny access if limit is reached D. Log an event if disk space is reached Correct Answer: C

QUESTION 6 Which of the following services provides users with directory services? A. IMAP B. LDAP C. SFTP D. DHCP E. DNS Correct Answer: B

QUESTION 7 In a Windows environment, auser is able to 300-075 dumps accessthenetwork folder and open items, but isnot able to delete anything. Which of the followingfolder permissions doesthe userrequire? A. Execute B. Read C. Write D. Modify Correct Answer: D

QUESTION 8 A server in a small company functions as a print server. Suddenly it stops sending print jobs to the printers. A technician verifies that the printers are working correctly. Additionally, the print spooler had been restarted and is running on the server, it is 210-065 dumps accessible from workstations, and it shows as being ready to accept print jobs. Which of the following has MOST likely caused the print server to stop processing print jobs? A. The print quota has been exceeded. B. The server needs an updated print driver. C. The server needs pooling enabled. D. The server's hard drive is out of space. Correct Answer: D

QUESTION 9 A server technician is tasked to replace a RAID controller battery on a server.The server technician has no prior experiencereplacinga RAID controllerbattery. Which 300-320 dumps of the followingshould the server technician do to obtain the required knowledge or procedures to replace the battery? A. Review software specifications B. Review architecture diagrams C. Review service manuals D. Review service logs Correct Answer: C

QUESTION 10 Which of the following power plug types would MOST likely be found in a medical facility? A. Tip/Ring/Sleeve B. Speed lockC. Tip/Ring D. Twist lock Correct Answer: D

QUESTION 11 A technician is installing an operating system on 300-101 dumps a server using source files on a USB storage device. The technician is unable to boot to the USB device using different USB ports on the server. Which of the following should the technician do to ensure that the operating system can be installed from the USB storage? A. Copy the source files to a CD B. Install the latest USB device drivers C. Reconfigure the boot order D. Update the BIOS firmware Correct Answer: C

L'ECOLE DES SABLES » L’equipe

Présentation

L’equipe

Fondateurs

GERMAINE ACOGNY

Germaine Acogny_2012 © Antoine Tempé

Une des personnalités les plus connues de la Danse Africaine Contemporaine, notamment dans le domaine de l’enseignement et de son développement. Entre 1977 et 1982, elle assure la direction artistique de l’emblématique école Mudra Afrique, créé par Maurice Béjart et le Président L.S. Senghor à Dakar.

Depuis, elle danse, chorégraphie et enseigne dans le monde entier. Germaine Acogny a créé sa propre technique de Danse Africaine Moderne. Ses solos tournent partout dans le monde.

En 1996, elle a décidé de mettre toute son énergie et son expérience à la disposition des jeunes danseurs et chorégraphes africains et de construire avec son mari allemand Helmut Vogt, l’Ecole des Sables, qui est officiellement inaugurée en 2004.

En 2015, elle décide de se retirer de la direction artistique de l’École ; son fils, Patrick Acogny, danseur-chorégraphe, professeur, prend la relève.

 

HELMUT VOGT

Helmut Vogt_2012 © Antoine Tempé

Co-fondateur de l’Ecole des Sables et ancien directeur administratif, Helmut Vogt rencontre Germaine Acogny en 1982, alors qu’il dirigeait un centre de danse, « Die Tanzetage », à Frankfort (Allemagne), qu’il avait lui-même créé et travaille avec Germaine Acogny depuis plus de 30 ans. Il a également une expérience de banquier et de publicitaire.

 

PATRICK ACOGNY

Directeur Général et artistique

Patrick Acogny_2012 © Antoine Tempé

Danseur, chorégraphe et pédagogue, Patrick Acogny est titulaire de deux masters en arts du spectacle et d’un doctorat en arts, sciences, esthétiques et technologies de l’Université de Paris 8. Il est spécialisé dans les techniques de danses contemporaines et traditionnelles d’Afrique et possède une solide formation en techniques de danses contemporaines occidentales. Il est spécialiste de la déconstruction et reconstruction des danses patrimoniales.

Ayant commencé sa carrière de danseur à 23 ans, Patrick Acogny a dansé 2 ans dans la compagnie Ébène d’Irène Tassembédo, avant d’être nommé directeur artistique (1995-2001) de Kokuma, première compagnie de danse noire de Grande-Bretagne, alors basée à Birmingham. Il a fait et continue de faire des stages de danse dans le monde entier.

Fils et collaborateur privilégié de Germaine Acogny et de son mari Helmut Vogt, Patrick Acogny est depuis 2016 le directeur général et le directeur artistique de l’École des Sables.

 

 

Les équipes

 

L’équipe administrative

  • Un directeur général / directeur artistique
  • Un directeur administratif et financier
  • Un comptable
  • Un chargé de projets et de communication
  • Un coordinateur de projets
  • Une aide administrative

 

L’équipe de fonctionnement

  • Un directeur technique
  • une intendante
  • un gardien permanent
  • un gardien de nuit
  • 10 cuisinières et femmes de ménage
  • 1 responsable de l’entretien
  • plusieurs journaliers en fonction des besoins
  • 2 journaliers pour le jardin / champ
Afficher
Cacher