Vendor: CompTIA Exam Code: SK0-004 Exam Name: CompTIA Server+ Version: DemoDEMO

QUESTION 1 The logs on a server in a datacenter indicate that the server unexpectedly shut down minutes after the night cleaning crew started their shift. Which of the 300-135 dumps following is the MOST likely reason for the shut down? A. A hard disk on the server failed. B. A power surge occurred. C. The CPU on the server overheated. D. A memory module on the server failed. Correct Answer: B

QUESTION 2 When looking at an organization's file server configuration, an IT manager determines that several outages are tied to a lack of redundancy in the disk controller configuration. Which of the following features would the IT manager look for in a new configuration to correct this? A. Disk shadowing B. RAID 0 C. Remote journaling D. Electronic vaulting E. Disk duplexing Correct Answer: E

QUESTION 3 A technician needs to add a processor to a 210-065 dumps server. Which of the following specifications should the technician examine? (Select THREE). A. Bus multiplier B. Processor speed C. Socket type D. Processor stepping E. L3 cache size F. Thermal specifications Correct Answer: BCD

QUESTION 4 In an effort to reduce recovery time during hardware failures, a server administrator needs to implement a backup method that will allow for complete OS and service/application recovery as long as compatible hardware is available. Which of the 300-070 dumps following backup types meets this requirement? A. Incremental B. Bare metal C. Snapshot D. Full Correct Answer: B

QUESTION 5 An administrator was taskedto enforcedisk quotas on the Windows file server. The administratorallocated 1GB of space to each user. A month later, the users were 642-998 dumps still able to save beyond 1GB. Which of the following check boxes should have been selected? A. Enable compression B. Prohibit read/write if limit is reachedC. Deny access if limit is reached D. Log an event if disk space is reached Correct Answer: C

QUESTION 6 Which of the following services provides users with directory services? A. IMAP B. LDAP C. SFTP D. DHCP E. DNS Correct Answer: B

QUESTION 7 In a Windows environment, auser is able to 300-075 dumps accessthenetwork folder and open items, but isnot able to delete anything. Which of the followingfolder permissions doesthe userrequire? A. Execute B. Read C. Write D. Modify Correct Answer: D

QUESTION 8 A server in a small company functions as a print server. Suddenly it stops sending print jobs to the printers. A technician verifies that the printers are working correctly. Additionally, the print spooler had been restarted and is running on the server, it is 210-065 dumps accessible from workstations, and it shows as being ready to accept print jobs. Which of the following has MOST likely caused the print server to stop processing print jobs? A. The print quota has been exceeded. B. The server needs an updated print driver. C. The server needs pooling enabled. D. The server's hard drive is out of space. Correct Answer: D

QUESTION 9 A server technician is tasked to replace a RAID controller battery on a server.The server technician has no prior experiencereplacinga RAID controllerbattery. Which 300-320 dumps of the followingshould the server technician do to obtain the required knowledge or procedures to replace the battery? A. Review software specifications B. Review architecture diagrams C. Review service manuals D. Review service logs Correct Answer: C

QUESTION 10 Which of the following power plug types would MOST likely be found in a medical facility? A. Tip/Ring/Sleeve B. Speed lockC. Tip/Ring D. Twist lock Correct Answer: D

QUESTION 11 A technician is installing an operating system on 300-101 dumps a server using source files on a USB storage device. The technician is unable to boot to the USB device using different USB ports on the server. Which of the following should the technician do to ensure that the operating system can be installed from the USB storage? A. Copy the source files to a CD B. Install the latest USB device drivers C. Reconfigure the boot order D. Update the BIOS firmware Correct Answer: C

L'ECOLE DES SABLES » Nous soutenir

Nous soutenir

Soutenir l’Ecole des sables

 

Au commencement il y avait un rêve, un rêve de moi, Germaine Acogny et de moi, Helmut Vogt.

Un rêve, devenu réalité qui s’appelle L’ECOLE DES SABLES et qui est devenu LA MAISON MERE de la Danse Africaine, construite sur des rocs ! Solide ! Face à une lagune, la mer, la savane. Connue dans le monde entier.

Ce lieu a éduqué, inspiré, encouragé, réuni des danseurs et chorégraphes d’Afrique et d’ailleurs. Il est la fierté des danseurs Africains, il est maintenant leur maison, leur espoir. Ils le disent. Ils le vivent.

Ce lieu va, doit continuer à vivre, à travailler, à rayonner.

Nous remercions tous ceux qui nous ont accompagnés jusqu’ici, mais il faut aujourd’hui prendre notre destin économique encore plus en main. Sur de nouvelles bases, de bases humaines.

C’est pourquoi nous VOUS adressons cette lettre aujourd’hui.

A toutes les personnes, qui connaissent notre travail, notre lieu et qui sont prêtes à nous apporter leur soutien, à s’engager auprès de nous car ils jugent que l’Ecole des Sables doit continuer d’exister, parce que le SOLEIL (JANT-BI en wolof) ne doit pas s’éteindre.

C’est une chance pour nous, que vous soyez présents à nos côtés, mais c’est également une chance pour vous ! Car celui qui donne, reçoit aussi. Nous souhaitons que vous receviez beaucoup de nous et d’ailleurs et qu’un jour nous puissions danser tous ensemble !

Le cercle des AMIS est maintenant ouvert !

Pour élargir encore plus ce cercle des Amis, avoir encore plus de chance d’atteindre notre but, nous vous prions de faire le tour de vos propres amis et de découvrir celui ou ceux qui pourraient être sensibles à devenir un « colibri »…ou un « éléphant »,( voir explication plus tard ) en un mot des AMIS de l’ECOLE DES SABLES. Envoyez-leur ces informations qui vous ont déjà convaincu, et gagnez ainsi quelques points de plus pour entrer au paradis du Soleil de JANT BI !

Avec nos amicales et chaleureuses salutations

Germaine ACOGNY et Helmut VOGT

 

Je veux faire un don

Nous avons choisi des noms des animaux de l’Afrique ci-dessous pour choisir le montant avec lequel vous voulez/pouvez manifester votre amitié avec l’Ecole des Sables. Ecoutez votre intérieur, regardez votre compte et cochez.

 

Faire un don via HelloAssoFaire un don via Paypal ou par virement

Informations personnelles

Total du don : 20€

Afficher
Cacher